Kamagra voćni gel za dugotrajne i čvrste erekcije

Djeluje na jednak način kao Kamagra ili Viagra tablete, ali aktivni sastojak je u obliku gela (želea) i zato se brže apsorbira u tijelo. Sadržaj vrećice se istisne u usta i proguta - počinje djelovati već nakon 15 minuta i djeluje do 6 sati! Kutija sadrži 7 vrećica gela različitih voćnih okusa (za 7 upotreba). Proizvod je original Ajanta Pharme.

Cijena kutije iznosi 150 kn

Dostupno na području HRVATSKE. Garantiramo visok nivo diskretnosti i pouzdanosti sa dostavom na 1️⃣ Poste Restante Potrebno je samo vaše ime i prezime i poštanski ured gdje želite preuzeti paket. Ne ostavljate nam vašu adresu niti vam išta dolazi kući - ni paket, ni obavijest. Po paket dolazite u odabrani poštanski ured (koji čak niti ne mora biti u vašem mjestu) gdje preuzmete i platite paket. 2️⃣ Ili po želji paket vam može biti dostavljen na kućnu adresu. Plaćanje je također po primitku.
3️⃣ Moguće je i osobno preuzimanje u dogovoreno vrijeme u Koprivnica, Varaždin, Karlovac, Dubrovnik, Split, Šibenik, Zadar, Gospić, Delnice, Crikvenica, Rijeka, Pula, Rovinj, Poreč, Umag, Osijek, Vinkovci, Đakovo, Požega, Pleternica, Našice, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Okučani, Novska, Kutina.

Za više informacija nazovite: 098/656-829

(Pogledano 2.513 puta, 1 puta danas)